RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

Всі новини

Франківців закликали долучитися до всеукраїнської акції за закриття і націоналізацію бізнесу Медведчука - відео

19 березня в Івано-Франківську навулиці Надрічній, активісти пікетували заправку Glusco, яка за їхніми словами є частиною бізнесу Віктора Медведчука і його партнерів братів Белзів.

Як повідомляють учасники акції, їхня мета - підтримати санкції, які запроваджує президент Зеленський проти Віктора Медведчука, пише "Місто".

20 березня, за задумом організаторів, має відбутися така ж всеукраїнська акція, до якої вони закликають доєднатися усіх небайдужих.

"В суботу, 20 березня о 17:00 приїдь на заправку Glusco, підтримай рішення Президента про санкції Медведчуку - вимагай закриття заправок Белза Glusco", – ідеться у анонсах. – Всеукраїнська акція "Чиста Україна без Медведчука" проходитиме в знак протесту проти московського бізнесу в нашій країні.Приїдь, посигналь, ми маємо показати, що нам не байдуже, що нас багато, що медведчуківський бізнес не пройде.Путін – Медведчук - Белз – це ланцюг кривавого бізнесу на Прикарпатті. Цей бізнес фінансує українського ворога, який вбиває наших хлопців в АТО. В суботу 20 березня 2021 проводимо акцію за закриття всіх їх осередків на Прикарпатті. Зустрічаємося біля ресторану "CrucedeGustos" - "Перетин смаків" за адресою вул. Миру, 60, Драгомирчани, Івано-Франківська область".