RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

3 травня

Всі новини

Під Одесою по-звірячому вбили і роздягли сімейну пару: фото і відео

У місті Подольську Одеської області у власному будинку було виявлено тіла 45-річної жінки та 57-річного чоловіка з ознаками насильницької смерті. Їх зарізали ножем, після чого роздягнули і затягли на ліжко.

Як повідомили в прес-службі Нацполіції в Одеській області, тіла убитих виявила вранці 13 квітня їхня сусідка.

На місці злочину працює слідчо-оперативна група територіального управління поліції, встановлюючи обставини убивства і причетних до нього осіб.

Подробиці розслідування повідомили в Telegram-каналі Одесса.info. За інформацією журналістів, службовий пес привів співробітників поліції від місця злочину до колишнього співмешканця убитої жінки. Напередодні ввечері він, нібито, гостював в цьому будинку, розпиваючи спиртні напої разом з 45-річною Тетяною та її нинішнім чоловіком, 57-річним Володимиром.

Фото з місця злочину доступні за посиланням.

Відомості за даним фактом внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань по п.1 ч.2 ст.115 (умисне вбивство двох або більше осіб) Кримінального кодексу України.


Як повідомляв "Апостроф", раніше в Одесі біля входу в підвальне приміщення навчального закладу на вулиці Маріїнської виявили мішок, в якому знайшли тіло жінки з ознаками насильницької смерті. Поліцейські з'ясували, що жінку позбавив життя власний син.