RU  UA  EN

Неділя, 12 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

12 травня

Всі новини

На Україну обрушаться потужні зливи і грози: де буде найгірше

Похолодання та грозові дощі прийдуть на зміну сонячній погоді у деяких регіонах України.

Свіжий прогноз погоди на 24 травня з'явився на сайті Укргідрометеоцентру.

Як зазначають синоптики, у понеділок дощі з грозами очікуються у Вінницькій, Житомирській, Київській, Чернігівській, Сумській, Черкаській, Кіровоградській, Полтавській, Харківській, Дніпропетровській, Херсонській, Запорізькій, Донецькій та Луганській областях.

У цих регіонах вдень стовпчики термометрів піднімуться до +17..+26 градусів, а вночі очікується +9..+13 градусів.

В інших областях та у Криму буде сонячно та відносно тепло. Вдень повітря максимум прогріється до +19, а вночі похолодає до +6..+8.

Фото: meteo.gov.ua

Більш того, ДСНС попереджує, що через потужні зливи у багатьох регіонах України оголошено I рівень небезпеки (жовтий). Зокрема, це стосується Києва, Київської, Полтавської, Сумської областей та західних, північних і центральних регіонів.

"Увага! Попередження про значні дощі в Україні! 24 травня вночі у західних, північних, центральних областях, вдень на Полтавщині та Сумщині значні дощі (I рівень небезпечності, жовтий). У Київській області 24 травня вночі значні дощі, місцями гроза (I рівень небезпечності, жовтий). У м. Києві 24 травня вночі значні дощі (I рівень небезпечності, жовтий)", - йдеться у повідомленні.

Раніше ми розповідали, коли і до яких регіонів завітає спека до +35 градусів.