RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

Пастки для туриста: названо знамениті місця в світі, куди краще не їхати

Пандемія йде на спад і українці знову можуть провести відпустку за кордоном. Фахівці назвали культові туристичні локації, які насправді можуть принести одне розчарування.

Про це пише видання Far & Wide.

Ніагарський водоспад

Комплекс мальовничих Ніагарських водоспадів відокремлює американський штат Нью-Йорк від канадської провінції Онтаріо. Водоспади - дійсно неймовірно вражають, але все псує безліч споруд, які зведені навколо.

Таймс Сквер

Таймс-сквер - справжнє серце Нью-Йорка, це гучне і веселе місце. Тому не дивно, що там завжди повно народу. Автори рекомендують їхати туди тільки тим, хто збирається на бродвейське шоу. Решті краще пройтися по 8-й авеню і швидко поглянути на його активне життя.

Тадж Махал

Мавзолей Тадж-Махал знаходиться в місті Агра на річці Ямуна і є символом Індії. Він був зведений імператором для своєї перської дружини Мумтаз-Махал. Палац по-справжньому прекрасний і вартий відвідування. Однак добиратися туди довго, а прибувши на місце доведеться стояти в нескінченній черзі.

Вестмінстерське абатство

Враження від відвідин цього культового місця в Лондоні безнадійно псує неймовірна кількість туристів. Як стверджують автори статті, спорудження вкрай переповнене, гіди водять юрби туристів і голосно викрикують інформацію.

Картина "Мона Ліза" в Луврі

Для того, щоб своїми очима побачити легендарну "Мону Лізу" Леонардо да Вінчі в Лувр щорічно стікаються мільйони людей. Щоб побачити невеликих розмірів полотно, приховане за куленепробивним склом, потрібно відстояти величезну чергу.

Статуя Русалочки, Копенгаген

Як відзначають автори, невелика статуя Русалочки дійсно цікава, але враження, як і в інших культових туристичних місцях, псують натовпи туристів. Щоб сфотографуватися на тлі Русалочки, потрібно дуже довго чекати.

Римський Колізей

Колізею майже 2000 років і будь-який турист, який потрапив в Рим, прагне туди потрапити. Проте відвідини цього місця стають справжнім випробуванням для нервів - черги там довгі і безладні, а всередині складно орієнтуватися через велику кількість людей і нестачу зрозумілих покажчиків.

Раніше ми писали про літній відпочинок в Грузії - яка привертає самобутністю і унікальною культурою і Болгарії - країні з чудовими пляжами і великою кількістю варіантів сімейного відпочинку.