RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

6 травня

Всі новини

Стрілянина у Дніпрі: з'явилися важливі новини про стан поранених

Військовослужбовці Національної гвардії, які постраждали під час розстрілу на заводі "Південмаш", перебувають у важкому станці.

Про це повідомила прес-служба Міністерства внутрішніх справ.

У суботу, 29 січня, очільник МВС Денис Монастирський під час візиту до Дніпра відвідав поранених Артемієм Рябчуком військовослужбовців. Як зазначають у прес-службі, міністр особисто перевірив, чи всім необхідним забезпечені постраждалі внаслідок розстрілу на заводі "Південмаш".

Після трагедії понад 170 правоохоронців відгукнулися на заклик здавати кров. До лікарні також приходять небайдужі мешканці Дніпра, які бажають допомогти постраждалим нацгвардійцям.

Військовослужбовець Жанна Шарова, як нагадують у МВС, отримала три поранення і наразі перебуває у важкому стані. Дівчина прийшла до тями 28 січня, однак вона досі підключена до апарату ІВЛ.

Ігор Семенченко, який був поранений у живіт, також знаходиться у важкому стані. Стан військовослужбовця важкий з позитивною динамікою.

Владислав Гулида, Денис Намесник і Євген Мачула - у свідомості. Стан бійців Нацгвардії також важкий з позитивною динамікою.

Раніше ми повідомляли, що 29 січня у Дніпрі простилися із загиблими внаслідок розстрілу на заводі "Південмаш".