RU  UA  EN

Середа, 22 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

22 травня

21 травня

Всі новини

На що окупанти перетворили Тростянець: фото зі звільненого міста

У суботу, 26 березня, сили 93-ої бригади Холодний Яр разом із територіальною обороною і місцевими партизанами у Сумській області Тростянець було звільнено від "еліти" російських сухопутних військ - Кантемирівську танкову дивізію. Вчора ввечері застрілився командир 13 танкового полку, який входить до складу окупаційної Кантемирівської дивізії.

Про це повідомляє 93-тя ОМБр "Холодний Яр" на своїй сторінці у Facebook.

"Отже, число 13й номер полку виявилося для російського офіцера нещасливим. Так само, як номер 200 для окремої мотострілецької бригади росіян, яку холодноярці розбили і частково "задвухсотили" на харківському напрямку", - йдеться у повідомленні.

Крім того, російське керівництво зняла з посади командувача 1-ї танкової армії (в/ч 11161, Баковка), до якої входить Кантемирівська дивізія, Західного військового округу генерал-лейтенанта Сергія Киселя. Звільнення пов'язали з величзними втратами та провалом вторгнення РФ в Україну.

"Не виключаємо, що втеча російської армії з Тростянця і стала тією останньою краплею. І далі російській верхівці вже неможливо було закривати очі на погане управління військами", - наголошується у повідомленні.

Фото: facebook.com/93OMBr

Фото: facebook.com/93OMBr

Фото: facebook.com/93OMBr

Фото: facebook.com/93OMBr

Детальніше читайте у нашій хроніці: Окупанти мародерствують і зазнають значних втрат: онлайн подій війни 27 березня