RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Як воюють з окупантами футбольні фанати: у мережі з'явився фільм про бійців

У мережі з'явився короткометражний фільм про автора вже загальнонаціонального хіта "Путін-х.йло" - металістського ультраса Сергія Величка. Зараз Чилі (таке його прізвисько) воює на фронті, захищаючи Харків.

Читайте також: Ранковий обстріл Одеської області та оборона Донбасу: онлайн подій війни 9 квітня

Фільм опублікували на ютуб-каналі "Бомбардир".

Пісня "Путін-х.йло" впершу прозвучала в квітня 2014 року у виконанні ультрасів Металіста на спільному марші із фанатами Шахтаря. За це її автора Сергія Величка - ультраса Металіста, ветерана АТО, а нині бійця спецпідрозділу полку "Азов", неодноразово "штурмували" представники російської ФСБ та погрожували вбивстом ще десятки росіян.

У фільмі він разом із "Сином", представником ультрас Дніпра, який ще 10 років тому був непримиренним ворогом харків'ян розповіли про свій досвід на війни, а також показали, що відбувалося всередині Харківської ОДА під час авіаудару - у той час вони знаходились там і дивом вижили.

Окрім цього, "Чилі" і "Син" пригадали про найжорсткіші моменти протистояння ультрас Дніпра і Металіста та як відбулось їхнє об'єднання.

Важливою частиною фільму стало ще й те, які фейки російської пропаганди найбільше зачепили хлопців за живе.

Раніше "Апостроф" писав про бійців полку "Азов", які знищили ворожу БМП із десятьма членами екіпажу з ручного протитанкового гранатомета.