RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Аура блокується: 6 звичок, які забирають у людей енергію та удачу

Запаси енергії людини не безмежні, тому її не варто марнувати. Через шкідливі звички аура блокується, і чакри починають працювати неправильно.

Про те, що шкодить енергетиці людини, розповідає Slovofraza.

Брудне робоче місце

Зазвичай люди працюють не менше третини доби, а отже довкілля дуже важливе. Безлад на робочому місці висмоктує енергією і псує настрій, тому потрібно починати або закінчувати робочий день з прибирання на робочому місці.

Неправильне планування

Не варто кидатися в крайнощі, плануючи все до найменшої деталі або зовсім відмовляючись від планування. І те, й інше призводить до стресів. Тому слід намічати найважливіші та відповідальні справи, не забуваючи внести до списку відпочинок, а решту робити у перервах.

Звичка кидати розпочате

Дуже шкідливо для енергетики та психологічного стану кидати розпочате на півдорозі. Люди, які мають таку звичку, часто почуваються пригніченими та виснаженими. Адже вони витрачають свій час та енергію марно, не досягаючи результату та знецінюють свою працю.

Звичка відкладати справи на потім

Ще одна схожа звичка, коли накопичені справи стають все важчим вантажем, з яким складно впоратися. Потрібно розуміти, що робити це все одно доведеться, але краще, коли це відбувається вчасно.

Беззастережне дотримання порад

Вибираючи, як вчинити, потрібно слідувати велінню власного серця та своїм логічним висновкам. Йти на поводу навіть близьких людей – погана ідея. Водночас поради можуть бути корисними. Головне, щоб ви були з ними внутрішньо згодні.

Звичка заздрити

Заздрість псує долю і забирає енергію. Проблема в тому, що люди часто не помічають, коли заздрять комусь. Не варто рахувати чужі гроші чи копирсатися у сусідських стосунках. Краще сконцентруватися на власному житті, ставити та досягати цілі. А чужі успіхи мають бути гарною мотивацією, а не приводом для жалю до себе.

Раніше ми назвали три енергетично шкідливі продукти, які краще прибрати з холодильника.