Існують певні нюанси приготування смачних котлет, щоб вони були ніжними та соковитими.
"Апостроф" публікує основні секрети та тонкощі, як приготувати цю страву вдома.
Кінцевий результат залежить від вибору м'яса. Шеф-кухарі рекомендують обрати свинину та яловичину. Поєднання цих сортів м'яса в однаковій кількості гарантує невимовний смак.
Готувати фарш краще за допомогою м'ясорубки, а не блендера чи кухонного комбайна. Так вдасться досягнути необхідної консистенції.
У м'ясну масу досвідчені кулінари радять додавати черствий батон без скоринки. Цей інгредієнт забере із фаршу зайву вологу, зробить його повітряним та пористим. Сухарі можна не замочувати у молоці, підійде і звичайна вода (виняток - рибний фарш).
Ще соковитості додадуть такі інгредієнти, як цибуля, картопля чи кабачок.
Раніше ми писали, що в Україні на початку осені можуть стабілізуватися ціни на продукти харчування.