RU  UA  EN

Понеділок, 25 листопада
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 42.85
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

24 листопада

Всі новини

Гості точно захочуть добавки: поради щодо приготування смачних котлет

Існують певні нюанси приготування смачних котлет, щоб вони були ніжними та соковитими.

"Апостроф" публікує основні секрети та тонкощі, як приготувати цю страву вдома.

Кінцевий результат залежить від вибору м'яса. Шеф-кухарі рекомендують обрати свинину та яловичину. Поєднання цих сортів м'яса в однаковій кількості гарантує невимовний смак.

Готувати фарш краще за допомогою м'ясорубки, а не блендера чи кухонного комбайна. Так вдасться досягнути необхідної консистенції.

У м'ясну масу досвідчені кулінари радять додавати черствий батон без скоринки. Цей інгредієнт забере із фаршу зайву вологу, зробить його повітряним та пористим. Сухарі можна не замочувати у молоці, підійде і звичайна вода (виняток - рибний фарш).

Ще соковитості додадуть такі інгредієнти, як цибуля, картопля чи кабачок.

Раніше ми писали, що в Україні на початку осені можуть стабілізуватися ціни на продукти харчування.