RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

4 травня

Всі новини

Як почистити чохол пожовклий від смартфона: три простих способи

Навіть при найдбайливішому відношенні "рідний" силіконовий чохол смартфона після деякого часу блякне і жовтіє, але його можна почистити, як і динамік телефону, що засмічився.

"Апостроф" дізнався, як повернути початковий, прозорий колір захисному футляру і заощадити на покупці нового, оскільки чохол можна реанімувати за допомогою простих підручних засобів, які завжди знайдуться в будинку.

Сода

Даний універсальний очищувач забруднених поверхонь легко поверне чохлу початковий "вітринний" вигляд. Потрібно змішати соду з водою до утворення кашки, нанести її на "пігментні плями" і залишити на 30 хвилин. Потім потрібно обережно витерти м'якою ганчіркою чохол, промити в чистій теплій воді і витерти.

Читайте: Зробить тільки гірше. 5 речей, які ніколи не можна чистити оцтом

Зубна паста

Відбілююча зубна паста говорить сама за себе. Засіб для гігієни рота потрібно розподілити всієї площі вологою зубною щіткою або просто пальцем. Пасту можна залишити на 15 хвилин, не допускаючи засихання. Слід добре протерти чохол щіткою і гарно змити водою.

Лимонна кислота

Лимонна кислота в гранулах є чудовим засобом видалення жовтого нальоту на силіконовому чохлі. Спочатку необхідно вимити чохол водою з милом і вже на вологий "об'єкт" нанести трохи "кристалічної речовини білого кольору". Необхідно без зусиль протерти чохол зубною щіткою, видаляючи жовтизну, та вимити після "процедур".

Нагадаємо, раніше ми писали про те, як почистити золоті вироби до блиску .