RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

Всі новини

"Укрзалізниця" попередила про затримку потягів через ракетні удари

Через удар російськими окупантами по енергетичній інфраструктурі вранці 22 жовтня у Луцьку, Ковелі й Рівненщині, "Укрзалізниця" повідомила про затримку на пів години чотирьох рейсів.

Про це написала пресслужба "Укрзалізниці" у Telegram.

Читайте також: "Укрзалізниця" запроваджує безлімітні абонементи: хто і де може ними скористатися

Через ворожі атаки деякі ділянки лишаються знеструмленими, а тому поїзди слідують під резервними тепловозами. Станом на 22 жовтня, у дорозі залишається 55 поїздів, з яких , із затримкою на пів години прямують такі рейси:

  • №81 Київ — Ужгород;
  • №1 Харків — Івано-Франківськ;
  • №119 Запоріжжя — Львів;
  • №755 Київ — Луцьк.

Залізнична компанія вчергове наголошує, що під час сигналу повітряної тривоги посадка й висадка на українських вокзалах здійснюються через підземні переходи за їх наявності, пасажири очікують в укриттях.

Якщо через тривогу пасажир не встиг на свій поїзд, то "Укрзалізниця" пропонує посадку за тим же квитком на наступний поїзд у тому самому напрямку.

За вчасністю руху рейсу можна слідкувати на порталі uz-vezemo.com, а також дивитися онлайн-табло вокзалів у застосунку та чат-боті "Укрзалізниці".

Раніше ми писали, що "Укрзалізниця" оголосила про запуск власного мобільного застосунку для продажів білетів та інформування пасажирів.