Картопля, зварена в шкірці, є вкрай корисною стравою, оскільки завдяки "одягу" всі поживні речовини залишаються в коренеплоді при термічній обробці.
"Апостроф" пише, як потрібно правильно варити картоплю "у мундирі".
Читайте: Як приготувати смачне горохове пюре з цибулею та морквою: простий рецепт
Спочатку потрібно вибрати сорт, який не розварюється. Крім того, варити краще картоплини приблизно одного діаметру, щоб усі овочі приготуватися одночасно.
Картоплю потрібно повністю з "головою" залити водою, щоб її частини не знаходилися на повітрі.
Після того, як вода закипить, потрібно зменшити інтенсивність полум'я.
У середині процесу необхідно посолити воду. До готовності картоплю доводять під закритою кришкою.
Після зливу води картоплі потрібно ще "дійти" кілька хвилин на плиті.
Залежно від розмірів та "віку", "картопля в мундирі" вариться від 20 до 45 хвилин.
Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити консервований горошок у домашніх умовах.
- Вас може зацікавити:
Вийде оригінальна страва: ТОП-5 секретів приготування горохового супу
Варто додавати у страви частіше: названо 5 найкорисніших спецій
Як зробити смачну тушковану капусту: простий рецепт приготування