RU  UA  EN

Понеділок, 25 листопада
  • НБУ:USD 41.05
  • НБУ:EUR 42.85
НБУ:USD  41.05
Суспільство

Новини

24 листопада

Всі новини

Як правильно варити картоплю "у мундирі": поради досвідчених кухарів

Картопля, зварена в шкірці, є вкрай корисною стравою, оскільки завдяки "одягу" всі поживні речовини залишаються в коренеплоді при термічній обробці.

"Апостроф" пише, як потрібно правильно варити картоплю "у мундирі".

Читайте: Як приготувати смачне горохове пюре з цибулею та морквою: простий рецепт

Спочатку потрібно вибрати сорт, який не розварюється. Крім того, варити краще картоплини приблизно одного діаметру, щоб усі овочі приготуватися одночасно.

Картоплю потрібно повністю з "головою" залити водою, щоб її частини не знаходилися на повітрі.

Після того, як вода закипить, потрібно зменшити інтенсивність полум'я.

У середині процесу необхідно посолити воду. До готовності картоплю доводять під закритою кришкою.

Після зливу води картоплі потрібно ще "дійти" кілька хвилин на плиті.

Залежно від розмірів та "віку", "картопля в мундирі" вариться від 20 до 45 хвилин.

Нагадаємо, раніше ми писали, як зробити консервований горошок у домашніх умовах.

  • Вас може зацікавити:

Вийде оригінальна страва: ТОП-5 секретів приготування горохового супу

Варто додавати у страви частіше: названо 5 найкорисніших спецій

Як зробити смачну тушковану капусту: простий рецепт приготування