RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Залужний здобув науковий ступінь

Головнокомандувач Збройних сил України Валерій Залужний захистив дисертацію з права і здобув науковий ступінь доктора філософії.

Про це свідчать дані інформаційної системи "NAQA.Svr".

Читайте також: Чи потрібні інваліди Збройним силам: Залужний пояснив, хто прийматиме рішення

В даних системи відображено стан захисту дисертації як "ступінь присуджено", а сам захист відбувся в Національному університеті "Одеська юридична академія".

Оскільки дисертація й анотація до неї становлять державну таємницю у сфері оборони, державної безпеки та охорони правопорядку, то переглянути її неможливо. Однак ключові слова дозволяють зрозуміти, що тема роботи Залужного пов'язана з військовою дисципліною, дисциплінарними проступками та стягненнями.

Також в системі зазначається, що публікації Залужного за темою дисертації присвячені питанням військово-дисциплінарного законодавства. У роботах Валерій Залужний підписаний як аспірант кафедри адміністративного, цивільного та господарського права і процесу Академії Державної пенітенціарної служби.

Раніше "Апостроф" писав про те, що Валерій Залужний висловив зауваження щодо законодавчих ініціатив ВРУ у питанні мобілізації.

  • Вас також може зацікавити:

Генштаб і Залужний пропонують мобілізувати ще пів мільйона людей: заява Зеленського

Мобілізація 500 тисяч, інвалідів та інші питання: Залужний пояснив деталі нового закону

Підготовка нових правил мобілізації: у Залужного вказали на чотири важливих моменти