RU  UA  EN

Четвер, 2 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

2 травня

Всі новини

Як подати заявку на ліки і продуктові набори: українцям озвучили поради

Усі українці, які потребують допомоги, мають можливість отримати її без прив'язки до місця проживання чи категорій населення на платформі Juravli.

Про це пише ресурс "На пенсії".

Читайте: Грошова допомога в регіонах: як отримати кошти в 2024 році

Запит можна залишити на продукти харчування, одяг, ліки, дитяче харчування, корм для тварин, засоби гігієни, транспортування, медичну консультацію тощо.

Для отримання допомоги необхідно надіслати заявку та зазначити, яка саме допомога потрібна.

Окрім того, доведеться повідомити про кількість членів сім’ї, наявність в родині дітей та людей похилого віку. Також потрібно буде написати, чому вам потрібна допомога.

Після заповнення заявки на екрані з’явиться посилання бот у Telegram, куди потрібно перейти, щоб завершити процес реєстрації. Після цих маніпуляцій претендент зможе отримувати повідомлення про зміну статусу заявки і дізнатися, чи хтось із волонтерів прийняв вашу заявку.

Як наголошується, надана інформація є повністю конфіденційною та її бачитиме лише волонтер, який безпосередньо надаватиме допомогу.

Нагадаємо, що в Україні почали видавати екстрену грошову допомогу домогосподарствам, які постраждали від бойових дій. Програма місії передбачає надання грошової допомоги до 86 400 гривень на сім'ю.

  • Вас може зацікавити:

Пенсії військовим: які виплати у зв'язку з інвалідністю в 2024 році

Треба це знати, щоб не втратити допомогу: як перевіряють місця проживання ВПО

Як інвалідам отримати пільги під час війни: рекомендації ПФУ