RU  UA  EN

Неділя, 28 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 квітня

Всі новини

Впав у кому на полігоні: у Рівному мобілізований потрапив в реанімацію

Мешканець Дніпропетровщини Сергій Грішин, який перебував у Чернівцях у справах, був нібито викрадений представниками місцевого ТЦК на залізничному вокзалі та був відправлений на полігон, впав там у кому.

Про це повідомляє Еспрессо.

Читайте: Витягнули з авто і забрали документи: на Закарпатті ТЦК схопили водія

Минуло менш як місяць між тим, як 34-річного чоловіка викрали представники Чернівецького ТЦК, та як він опинився в реанімації, куди його привезли туди з полігону на Рівненщині, де він мав навчатися військовій справі.

Від самого початку чоловік, його батьки та адвокат благали про призначення повторної ВЛК. Він оголошував голодування, батьки та адвокат домоглися відкриття кримінальної справи. Але замість медкомісії, хлопця відправили на полігон

Ближче до вечора 14 лютого він поскаржився адвокату, що з'їв якісь яблука, якими його пригостили, після чого став погано себе почувати та перестав виходити на зв'язок. Батьки лише вчора дізналися, що він в реанімації, в комі.

За попередньою інформацією, ввечері 14 лютого командири на полігоні вирішили, що в нього "психічні розлади під дією наркотиків" і відправили на швидкій в психіатричну лікарню, де не підтвердили отруєння. По дорозі в швидкій у нього почалися судоми.

Хлопця відвезли в найближчу лікарню і зробили КТ головного мозку - субарахноїдальний крововилив в мозок. Після чого відвезли в реанімацію обласної клінічної лікарні в Рівному, де він зараз і перебуває.

Наразі, як повідомляється, сам Сергій без свідомості у дуже важкому стані.

Сергій Грішин у 2005, 2012 та 2021 роках проходив медичні комісії та був визнаний непридатним до несення військової служби. Востаннє йому не видали довідку, що він не знятий з обліку, нібито через відсутність необхідних бланків.

Нагадаємо, що У Закарпатській області судили чоловіка, якого прямо з магазину забрали до військкомату та визнали придатним до служби в армії, але він відмовився від мобілізації.

  • Читайте також:

На Закарпатті працівники ТЦК схопили водія автобуса, який привіз дитячу збірну на змагання: подробиці скандалу

Із затриманих сформують батальйон: фото і відео рейду ТЦК по спортзалах Ужгорода

У Львові працівники ТЦК силоміць забрали паркувальника з роботи: відео і всі подробиці