RU  UA  EN

Четвер, 19 вересня
  • НБУ:USD 41.10
  • НБУ:EUR 45.70
НБУ:USD  41.10
Суспільство

Новини

19 вересня

Всі новини

"Правильна людина": Майкл Дуглас зробив заяву про Україну та Зеленського

Голлівудський актор Майкл Дуглас прокоментував свою недавню поїздку в Україну. Він розповів, що був приємно вражений людьми, архітектурою та атмосферою Києва, попри війну.

Своїми враженнями він поділився на своїй сторінці в Instagram.

За його словами, сама подорож була дуже складною, адже лише від польського кордону до Києва потрібно їхати потягом 11 годин. Однак він не пошкодував, що були витрачені такі зусилля, адже був зачарований столицею України.

"Привіт, друзі. Я хотів поділитися з вами маленькою подорожжю, яку ми з сином Діланом щойно завершили. Ми щойно повернулися з Києва, Україна. Як ви знаєте, в Україні йде жахлива-жахлива війна з Росією, тому зараз трохи важко дістатися до її столиці – Києва. Від польського кордону до Києва потрібно їхати потягом 11 годин. Те, куди ми прибули, було чарівним містом, справді чарівним містом, а не таким, яким я очікував. У мене було таке бачення Східної Німеччини до падіння стіни, але те, що я бачив, був фантастичний мегаполіс. Зазвичай населення становить близько трьох мільйонів, але з усіма біженцями, які прибувають з лінії фронту, це, напевно, ближче до п’яти. Чудова архітектуру, суміш радянських часів, а також багато ранніх часів їхньої історії. Чудова культура, чудові ресторани та вражаюча енергія", - написав він.

Актор розповів, що зважаючи на все, загалом є незначна кількість руйнувань. При цьому згадав про обстріл та повну руйнацію дитячої лікарні, що є найбільшою в країні.

Наголосив, що загалом Україна є надзвичайним місцем та чудовим нагадуванням про важливість свободи, демократії та того, як для цього багато потрібно.

"Деякі будівлі ще стоять, але роботи ще багато. Те, що ми з Діланом винесли з цього, так це людей, неймовірний дух. Коли ви думаєте про те, що сталося з Україною, починаючи від сталінського режиму і закінчуючи Другою світовою війною, а потім були змушені боротися та підтримувати 30 з гаком років демократії, це надзвичайне місце та чудове нагадування всім нам про важливість свободи, демократії та того, як для цього потрібно працювати", - повідомив він.

Він публічно подякував перший леді Олені Зеленській за запрошення на конференцію про дітей, яку проводила, главі Адміністрації президента Андрію Єрмаку за гостинність і допомогу, а також президенту Володимиру Зеленському.

"Дякую Ти правильна людина у правильний час, і я бажаю тобі підтримки. Наші майбутні вибори в цій країні нехай стануть для нас чудовим нагадуванням про крихкість демократії та про те, як з нею потрібно боротися, з усім, що у вас є. Миру всім!", - наголосив Майкл Дуглас.

Як повідомляв "Апостроф", актора Майкла Дугласа вразив гімн української держави.