RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

У ватажка ДНР зробили гучну заяву з погрозою на адресу України

У відповідь на заяву секретаря РНБО Олександра Турчинова про можливе запровадження в Україні воєнного стану на сайті бойовиків ДНР з'явилася загрозлива заяву на адресу України, в якому сепаратисти натякнули на те, що готові дати "жорстку відповідь".

Відповідна заява з'явилася на сайті бойовиків ДАН.

"Звучать войовничі заяви керівництва України. Не виключено подальше загострення, масоване застосування великокаліберної артилерії по мирних містах. Ми попереджаємо мешканців прикордонних міст ДНР про небезпеку, просимо в разі обстрілу негайно ховатися в притулках. Ми в черговий раз звертаємося до міжнародних посередників, правозахисних організацій, світової громадськості та СММ ОБСЄ із закликом вплинути на військово-політичне керівництво України і відновити мирне життя на Донбасі, припинити геноцид і криваві військові злочини. Ми віддані мирному шляху врегулювання конфлікту. Але злочинці з Києва, залишаючись безкарними, знову і знову провокують нас на жорстку відповідь", - погрожують терористи.

Як повідомляв "Апостроф", вчора начальник Генерального штабу України генерал армії Віктор Муженко зробив гучну заяву в зв'язку зі звісткою про те, що в результаті бойових дій на Донбасі за минулу добу загинули сім українських солдатів і чотирнадцять були поранені.