RU  UA  EN

Субота, 20 квітня
  • НБУ:USD 39.50
  • НБУ:EUR 42.10
НБУ:USD  39.50
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 квітня

19 квітня

Всі новини

В Україні пояснили, чому вбитого Вороненкова не шкода

Український політолог Кость Бондаренко заявив, що вбивство в центрі Києва колишнього депутата Держдуми РФ Дениса Вороненкова не викликає ніякої суму, оскількі він був "рідкісної мерзотою".

Про це політолог сказав у коментарі "Апострофу".

"Якраз це та загибель, яка не викликає жодного суму. Нападник заарештований. РФ не повинна ніяк реагувати у даній ситуації. Вороненков на сьогоднішній день був громадянином України.

Може бути все що завгодо – від побутових причин, до розбірок бізнесових, ФСБ, але зараз ми гадаємо на кавовій гущі. Знаєте, я коли почув про це відразу згадався Швейк: я знав трьох фердинандів, жодного із них – не шкода. Насправді, чесно кажучи, у ситуації з Вороненковим, і про мертвих або добре, або нічого, але він був рідкісною мерзотою. І те, що Петро Олексійович дав йому громадянство, не свідчить позитивно про Порошенка", - сказав Бондаренко.

Нагадаємо, у своєму останньому інтерв'ю Вороненков зізнався, що напередодні голосування в Держдумі з питання "приєднання" Криму, йому надходили прямі погрози, які змусили його віддати голос на підтримку анексії.

Політолог Андрій Золотарьов зазначив, що український політикум буде робити акцент на політичній версії, але, швидше за все, Вороненкова вбили через гроші.

В даний час "Апостроф" стежить за подіями, пов'язаними з вбивством Вороненкова. Раніше "Апостроф" публікував фотографії з місця події.