RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

Росію чекає серйозне економічне потрясіння: Чичваркін назвав терміни

На сьогоднішній день Російська Федерація опинилася в непростій ситуації. Так, політичний режим в країні буде залежати від стійкості економіки.

Про це в інтерв'ю "Апострофу" заявив російський бізнесмен, співзасновник і колишній співвласник "Евросети", критик кремлівської політики щодо України і анексії Криму Євген Чичваркін.

"У мене немає сумнівів, що не пізніше ніж через півтора роки або навіть менше Росію чекає досить серйозне економічне потрясіння, пов'язане з тим, що потрібно буде надрукувати гроші", - зазначив він.

За словами бізнесмена, зараз в Росії всі чекають нових ідей від президента РФ Володимира Путіна. При цьому спостерігається і високий рівень втоми від нього.

"Він (Володимир Путін - ред.) не розуміє, як спілкуватися з молодшим поколінням взагалі. Він цього собі взагалі ніяк не уявляє. Просто не уявляє", - відзначив він.

Разом з тим, Чичваркін підкреслив, що в РФ не залишилося жодної незалежної дослідницької компанії, щоб порахувати реальну підтримку Путіна.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Росія ледве зводить кінці з кінцями і не може дозволити собі великий війни - Євген Чичваркін".