RU  UA  EN

Пʼятниця, 19 квітня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

19 квітня

Всі новини

Енергетичний колапс: у мережі на фото показали грандіозний провал окупантів в Криму

У анексованому Російською Федерацією Криму окупаційна влада не змогла ввести в експлуатацію по одному енергоблоку споруджуваних Сімферопольської і Севастопольської ТЕС і виявилася не в змозі забезпечити півострів електроенергією.

Про це повідомляє група "Інформаційний спротив" ("ІС").

"Після анексії Криму керівництвом РФ було прийнято рішення про будівництво генеруючих потужностей ТЕС, здатних, за планами окупантів, компенсувати поставки електроенергії з України", - йдеться в повідомленні.

Відзначається, що окупанти розраховували: енергосистема Криму після запуску в роботу об'єктів I черги Севастопольської та Сімферопольської ТЕС повинна була б отримати додаткову потужність 470 МВт. По завершенню будівництва - відповідно, 940 МВт.

Введення в експлуатацію було заплановано на вересень 2017 року, однак нічого не вийшло.

"Але замість введення нових енергопотужностей окупаційна влада визнала інформацію про хід робіт, що проводяться, конфіденційною. Кримський розпил грошей російських пенсіонерів буде засекречений до кінця будівництва і ще 5 років після його закінчення", - підкреслили експерти "ІС".

Фото: sprotyv.info

Як повідомляв "Апостроф", раніше "віце-прем'єр" окупаційного уряду Криму Володимир Сєров доручив провести службове розслідування з приводу того, що значна частина дизель-генераторів на півострові виявилася в неробочому стані.