RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Аби привід знайти: Тука різко висловився про дивні витівки нардепів у Раді

Закон про реінтеграцію Донбасу, який був підтриманий у Верховній Раді в першому читанні, став об'єктом політичних спекуляцій та відверто хуліганських витівок окремих нардепів, які виступали проти прийняття закону про відновлення державного суверенітету над окупованими територіями Донбасу.

Таку думку озвучив в інтерв'ю "Апострофу" заступник міністра з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб Георгій Тука.

"Я сподіваюся, перед другим читанням хоч здогадаються туалети закрити. Щоб ці двоє таємних диверсантів десь там знову шашку не підірвали (під час голосування за законопроект по Донбасу в першому читанні нардепи Семен Семенченко та Юрій Левченко перевіряли в туалеті Ради, як горить димова шашка, яку потім запалили в сесійній залі, - "Апостроф"). Хоча вони можуть в знак протесту у Парубія на трибуні і "купу накласти". Суто принципово", - сказав Тука.

На думку заступника міністра для бійки у Верховній Раді потрібен був лише привід.

"Привід знайшли. У мене таке враження, що не було б в той момент цього законопроекту, а був інший - то приклепати б до іншого", - додав Георгій Тука.

Більше читайте в матеріалі "Апострофа": "Україна підкладе під росіян бомбу", мова йде про мільйони - Георгій Тука".