RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

24 квітня

Всі новини

​Резонанснв ДТП з Зайцевою: з'явилися результати важливою експертизи та фото

Стали відомі результати додаткової експертизи у справі смертельної аварії в Харкові.

Про це повідомляє адвокат Євген Мельченко на своїй сторінці в Facebook.

Експертиза показала, що обвинувачений в скоєнні аварії Геннадій Дронов знаходився на перехресті на жовтий сигнал світлофора. Цей результат свідчить про те, що він і рухався на жовте світло.

"Інакше б просто не зміг би доїхати до місця зіткнення за 1 секунду зеленого сигналу в його напрямку, будь він за кордоном перехрестя", - пише правозахисник.

Як написала адвокат постраждалої сторони Лариса Матвєєва, розгляд справи Зайцевої та Дронова перенесли на 13 листопада 2018 року, тому що адвокати Дронова не ознайомилися з експертизою.

"Коротко про враження з експертизи: основні зауваження були враховані, матеріали розписані, графічні зображення є, підтвердили свої попередні висновки", - зазначила Матвєєва.

А журналістка Тетяна Доцяк намалювала, що саме зобразили експерт.

"Перше фото запозичила у представника потерпілих Дмитра Марцоня, з егопоста від 7 серпня 2018, ось шматочок його тодішнього тексту про перехрестя:" Беремо питання по знаходження авто VW Touareg в межах перекресткка. Всі експерти як один заявили що машина під керуванням Геннадія Дронова заїхав в межі перехресті. Але не в одному скріншоті ці лінії кордонів перехресті не намалювали. Ну, ментально визначили і також расшаріли один одному. Кожен з 4 експертів відмовився показувати де ж він бачить кордон перехрестя, хоча це питання ставилося раз сто. До посту я прикріпив картинки, які мені скинули і на яких обґрунтовується сумнів з приводу викладеного експертами "

Журналістка уточнила, що ці фото не з матеріалів справи. Вона намалювала кордон сама це для розуміння.

"Але цікаво, як експерти малювали цю лінію, адже в перехресті не прямі куточки, трохи вгору, трохи вниз - і результат був би інший. Сподіваюся, експертів допитають у суді", - зазначила Доцяк.

Як повідомляв "Апостроф", суд продовжив арешт обвинувачених в смертельній аварії в Харкові Олени Зайцевої та Геннадія Дронова.