RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

Всі новини

​Їздив на заробітки до Росії: стало відомо про трагедію в Миколаєві з учасником АТО

27 листопада в Корабельному районі Миколаєва з балкона шостого поверху викинувся 26-річний учасник АТО.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Трагедія сталася в будинку №3 по вулиці Айвазовського. Як розповів брат загиблого, Роман, ввечері Андрій прийшов з роботи. Вони удвох повечеряли, трішки випили і вийшли на балкон покурити.

Здавалося, ніщо не віщувало біди, однак, несподівано зі словами: "Та пішло воно все до ..." Андрій перемахнув через перила балкона і полетів вниз.

Молода людина впала на дах розташованої внизу прибудови. Роман тут же викликав швидку допомогу, поліцію і спустився до брата. Андрій був ще живий, але поки доїхала "швидка" і прибули співробітники ДСНС, щоб піднятися по сходах на дах - потерпілий помер.

За словами Романа, його брат є учасником бойових дій в зоні АТО - він був мобілізований в 2014 році. Андрій воював на Донбасі протягом семи місяців. До мобілізації він працював в порту "Ольвія". По поверненню з війни його назад в порт не взяли, тому він їздив на заробітки в Росію. Заробляв, за словами брата, нормально, більше тисячі євро на місяць, так що матеріальних проблем у нього не було. Півтора роки тому Андрій одружився - дружина Олена, на момент самогубства знаходилася вдома.

Як повідомляв "Апостроф", 30 жовтня наклав на себе руки 33-річний учасник АТО, боєць батальйону "Донбас" Сергій Норік, що пройшов Иловайский котел.