RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Вибух в Фастові: з'явилися нові цифри про масштаби НП

Через вибух в житловій багатоповерхівці в Фастові (Київська область) треба відселити декілька десятків квартир.

Про це заявив голова київської облдержадміністрації Олександр Терещук, повідомляє Радіо Свобода.

"Попередньо, на сьогодні приблизно 60-70 квартир доведеться відселити", - зазначив він. Уточнюється, що найбільше постраждали 70 квартир.

Крім того, в результаті вибуху, як повідомлялося, постраждала одна людина - 31-річний чоловік. На даний момент його стан оцінюють як задовільний.

За словами Терещука, поки рятувальники розбирають завали, а причини вибуху невідомі. До робіт залучено 100 чоловік особового складу та 25 одиниць техніки.

Як повідомляв "Апостроф", у п'ятницю, 16 листопада, в центрі Києва прогримів вибух. В результаті інциденту постраждав чоловік. 2 листопада в Києві на Харківському шосе чоловік підірвався на гранаті під багатоквартирним будинком. 13 листопада, в Києві на вулиці Богатирській стався вибух в автомобілі, одна людина загинула. Крім того, 18 жовтня в Києві на вулиці Набережно-Корчуватській прогримів вибух, в результаті чого сильно постраждав чоловік. Однією з версій є те, що потерпілий хотів "глушити" рибу, але рибальських приладь і човна на місці вибуху не знайшли.