RU  UA  EN

Середа, 8 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

8 травня

7 травня

Всі новини

Моторошна ДТП з 5 загиблими під Херсоном: з'явилися нові подробиці і відео

Свідки стверджують, що причиною смертельної ДТП в Херсонській області, яка відбулася в середу, 19 грудня, стала ожеледь на дорогах.

Про це повідомляє "Kherson.net.ua".

Як зазначається, зіткнення двох мікроавтобусів "Рено" і "УАЗ" відбулося на автотрасі між селами Раденське і Великі Копані. За попередніми даними, "Рено" занесло, і він вилетів на зустрічну смугу. На обледенілій дорозі водії транспортних засобів загальмувати не встигли, і в підсумку "Рено" з "УАЗом" перетворилися на купу металу. Начальник Олешківського райвідділу Держслужби з надзвичайних ситуацій, підполковник Сергій Іванча каже, що людей з уламків п'ятеро рятувальників вирізали гідравлічними ножицями протягом півтори години.

В "Рено" загинули на місці ДТП і водій, і двоє пасажирів - дві жінки і чоловік 48-49 років. З "УАЗа", що належить районному підприємству електромереж, дістали тіло 59-річного чоловіка, і ще одного його 60-річного попутника (всі - жителі міста Олешок і місцевого селища Брилівка), який від отриманих травм пізніше помер у районній лікарні. Вижив тільки єдиний 44-річний пасажир. У нього перелом гомілки і серйозний забій грудної клітини. Його також доставили в лікарню.

"За словами учасників дорожнього руху, траси під Херсоном після дощу і морозу, який вдарив слідом за ним, перетворилися на подобу крижаного катка. Здійснювати в таких умовах ризиковані маневри і перевищувати швидкість - смерті подібно", - пише видання.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", 18 грудня в Житомирській області в результаті ДТП загинули три людини, а ще троє отримали травми.