RU  UA  EN

Четвер, 28 березня
  • НБУ:USD 38.90
  • НБУ:EUR 42.05
НБУ:USD  38.90
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

28 березня

Всі новини

Під Житомиром упіймали банду автомобільних злодіїв-іноземців: фото

У Житомирській області зловили злочинців-іноземців, які грабували автомобілі в Києві.

Про це повідомляє прес-служба поліції.

Зловмисники на вулиці Вишгородській чоловіки викрали з салону автомобіля Hyundai рюкзак, в якому знаходилися 8000 гривень, зареєстроване засіб для відстрілу гумових набоїв "Форт-9" і особисті документи киянина. Він же звернувся в правоохоронні органи, щоб вони покарали злочинців.

Як повідомив начальник оперативно-пошукового відділу управління карного розшуку столичної поліції Віталій Отрудько, коли зловмисники дізналися, що за їх діями спостерігають правоохоронці, кинулися бігти.

"Чоловіки пересувалися іномаркою Wolksvagen Bora. Їх наздогнали на території Житомирської області та з речовими доказами затримали в порядку статті 208 Кримінально-процесуального кодексу України", - сказав він.

В ході подальшої перевірки поліцейські встановили причетність затриманих до крадіжки сумки з грошима та особистими речами з салону автомобіля "Wolksvagen на вулиці Героїв Сталінграда, що належить місцевій жительці. Речові докази вилучили.

"Затримані - громадяни іншої держави, 1979, 1977 та 1987 років народження, один з яких раніше судимий за крадіжку і грабіж. Двоє спільників мають столичну реєстрацію, третій - одеську", - зазначив Віталій Іванович.

Відомості про подію внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань за ч. 1 і 3 ст. 185 (Крадіжка) Кримінального кодексу України. Вирішується питання про обрання затриманим міри запобіжного заходу. Зловмисникам загрожує до шести років позбавлення волі.

Як повідомляв "Апостроф", в Києві в автобусах орудують кишенькові злодії, їх фото показали в мережі.