RU  UA  EN

Пʼятниця, 26 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 квітня

25 квітня

Всі новини

Під Рівним по-звірячому вбили борця проти наркотиків: подробиці і відео

Під Рівним побили, а потім в упор розстріляли з автомата 30-річного місцевого жителя, який боровся проти продажу наркотиків.

Про це повідомляє ТСН.

"У нього була розбита голова, побиті груди, синє все, спина побита", - розповідають родичі.

Так, першим загиблого побачив товариш. "Юра сидів уже без ознак життя", - говорить Олексій Лощиц.

Як передає видання, згодом на місце прибігла і мати Юрія, яка сама себе не розуміла від горя. Поки приголомшені люди викликали поліцію, біля будинку помітили машину, проте вона швидко поїхала.

Правоохоронці оголосили план "Сирена". Зламану машину знайшли в 80 кілометрах від села. Водій і пасажир ховалися в лісі, але в кінці здалися. Поліцейські встановили, що чоловіки повинні були забрати з місця вбивства виконавців, але ті втекли самі. Вони хотіли виїхати до Білорусі. "Прикордонники затримали ще трьох громадян", - пояснив заступник керівника ГУ Нацполіціі Рівненській області Сергій Волков.

Незабаром з'ясувалося, що замовником вбивства виявився односельчанин убитого на прізвисько "Американець". Він відсидів у в'язниці в США, а повернувшись, взявся встановлювати свої порядки в Старому Селі.

"З місць позбавлення волі його довічно депортували в Україну без права в'їзду в Штати. У нас в селі дуже складна кримінальна ситуація. Загиблий не хотів, щоб на території продавали всякого роду наркотичні речовини", - пояснив заступник голови Старосільської об'єднаної громади Анатолій Павлович.

Як повідомляв "Апостроф", під Києвом на будівництві знайшли тіло по-звірячому вбитої жінки.