RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

На популярному українському курорті сталася небезпечна НП на атракціоні

У суботу, 17 серпня, на території готельно-туристичного комплексу "Буковель" під час роуп-джампінгу обірвався основний трос, в результаті чого чоловік і жінка впали на пішохідну доріжку.

Про це повідомляє "Галицький кореспондент" .

Постраждалими виявилися 21-річна дівчина і 26-річний чоловік. В результаті отриманих травм дівчину госпіталізували в Яремчанську центральну міську лікарню, а чоловіка - в реанімаційне відділення Івано-Франківської обласної клінічної лікарні.

Прес-секретар "Буковеля" Оксана Островська заявила, що роуп-джампінг організував підприємець, якому просто надали місце на території курорту. За її інформацією, він постійно повідомляв про сертифікований товар і проводив тестування. Островська стверджує, що курорт не несе відповідальності за те, що сталося.

Відомо, що трос, який обірвався, недавно встановили і протестували. Поки роботу атракціону призупинили і пообіцяли перевірити всі екстремальні розваги на території курорту. Стан постраждалих стабільний, їх життю нічого не загрожує.

Нагадаємо, як раніше повідомляв "Апостроф", в курортному селищі Кирилівка Запорізької області підліток впав з атракціону "банан" і отримав перелом шиї.