У згорілому будинку Гонтарєвої виявили цікаву знахідку

У згорілому будинку екс-глави Нацбанку Валерії Гонтарєвої, поліція знайшла запальну світло-шумову ракету.

Про це повідомляє "Українська правда".

"Відробила слідчо-оперативна група, криміналісти взяли зразки, щоб з'ясувати, звідки взялося полум'я. Будуть відповідні експертизи, щоб дослідити, чи були там легкозаймисті матеріали. Попередньо ми говоримо, що було якесь незаконне проникнення", - розповів спікера поліції Київської області Микола Жукович.

За цого словами, зараз слідчі оглядають відео з камер спостереження. На камеру потрапив один чоловік. "Коктейлю Молотова" не було. Правоохоронці вилучили світло-шумову запальну ракету і ще ряд речових доказів, над якими працює зараз слідчо-оперативна група.

Правоохоронці відкрили кримінальне провадження за частиною 2 статті 194 (Умисне знищення або пошкодження майна шляхом підпалу). Зловмиснику загрожує від 3 до 10 років позбавлення волі. Поліція поки розглядає всі версії, у тому числі навіть коротке замикання.

Як повідомляв "Апостроф", в мережі опублікували відеозапис масштабної пожежі в будинку колишньої глави Національного банку України Валерії Гонтарєвої під Києвом.

Нагадаємо, екс-голова НБУ Валерія Гонтарєва в Лондоні потрапила під колеса автомобіля.

Пізніше Гонтарєва надіслала журналістам відео і фото, які підтверджують те, що вона отримала травми в Лондоні через наїзд на неї авто.

А в ніч на 5 вересня цього року в Києві згорів автомобіль, зареєстрований на невістку екс-глави НБУ Валерії Гонтарєвої.