RU  UA  EN

Субота, 27 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.00
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

27 квітня

26 квітня

Всі новини

У Чернівцях винуватець ДТП зі стріляниною намагався втекти від поліції: фото

У Чернівцях поліцейський, перебуваючи поза службою, затримав водія, який влаштував серйозну ДТП, а порушник відкрив стрілянину.

Про це повідомляє "Оперативний УКР" в Telegram.

Так, патрульний разом з дружиною, яка теж патрульна, але знаходиться в декретній відпустці, поверталися додому на власному авто і помітили, як на великій швидкості мчить Mitsubishi. Через хвилину водій не впорався з керуванням, з'їхав з дороги і в'їхав в будівлю.

Поліцейський відразу зупинився і попрямував до чоловіка, який вже вийшов з автомобіля і хотів йти з місця аварії. Інспектор почав з ним розмовляти і зауважив, що водій п'яний. Поліцейський попередив чоловіка, щоб він залишався на місці, а водій раптово дістав з сумки предмет, схожий на зброю, і вставив патрон в патронник.

Патрульний не розгубився і знешкодив чоловіка прийомами рукопашного бою, а той вистрілив в повітря. На допомогу патрульному підбігли перехожі, один з них вибив з рук предмет, схожий на зброю, і допоміг приборкати чоловіка. Не розгубилася і дружина патрульного. Поліцейська викликала на допомогу екіпаж поліції і медиків, а також швидко принесла наручники для затримання громадянина.

1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1
1 / 1

Вже через лічені хвилини на місце події прибув екіпаж патрульних і поліцейські роти поліції особливого призначення.

Як повідомляв "Апостроф", раніше в Україні спіймали одного з найнебезпечніших мафіозі.