RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

У Вінниці спіймали підозрюваного у вбивстві бійця Нацгвардії: фото і деталі трагедії

Правоохоронці затримали підозрюваного у вбивстві бійця Нацгвардії у Вінниці.

Про це повідомляє прес-служба поліції Вінницької області.

Трагедія сталася в ніч на 24 травня. Зловмисник завдав ушкодження 28-річному військовослужбовцю в\ч 3008. Потерпілий потрапив до лікарні приблизно о 02:00 з проникаючим пораненням черевної порожнини. Але врятувати життя військового лікарям не вдалося, він помер в реанімації.

28 травня поліцейські зловили підозрюваного у вбивстві - 35-річного жителя Вінниці, який раніше притягувався до кримінальної відповідальності за вчинення хуліганства. Для цього оперативники відпрацювали всі записи з камер відеоспостереження в районі скоєння злочину і прилеглих районів, провели поквартирний обхід жителів будинків, залучали кінолога з пошуковою собакою, щоб встановити особу зловмисника. На місці події знайшли ніж, яким було поранено військового.

Як з'ясувалося, між чоловіками на вулиці міста виник раптовий конфлікт, який переріс у бійку. Злочинець завдав травму бійцеві ножем і втік з місця.

Зараз підозрюваний перебуває в ізоляторі тимчасового утримання. Вирішується питання про оголошення йому про підозри у вчиненні злочину, передбаченого ч. 2 ст. 121 КК України (умисне тяжке тілесне ушкодження, що спричинило смерть потерпілого).

У виданні "20 хвилин" пишуть, що загиблого військового звали Андрій Карась. У військовій частині відзначили, що він в той день був на вихідному.

Загиблий військовий був єдиним сином у мами. Його батько передчасно пішов з життя. У 28-річного бійця залишилася дружина і 11-місячна дочка.

Як повідомляв "Апостроф", в січні на території парку в мікрорайоні "Академічний" міста Вінниця перехожі виявили тіло 36-річного Максима Трикози, який під позивним "Войдан" воював на Донбасі в добровільному батальйоні "Азов". Ветерана АТО вбили прицільними ударами ножем в горло і серце.