RU  UA  EN

Субота, 4 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

4 травня

Всі новини

Кричав і намагався втекти: на Закарпатті зловили п'яним за кермом депутата, фото і відео

На Закарпатті затримали за кермом п'яного фельдшера Юрія Добоша, який є депутатом Виноградівської райради.

Про це в Facebook повідомив громадський правозахисник Віталій Грегор.

"Пізно ввечері 6 червня в смт. Королево на Виноградівщині поліція, за зверненням місцевих жителів і активістів затримала за кермом власного автомобіля" Фольксваген "Михайла Добоша, який є фельдшером Виноградівського станції Закарпатського територіального центру екстреної медичної і мав чергувати в даному селі, де і оснащений медичний пункт постійного базування. Він же є депутатом Виноградівської районної ради від партії "Відродження" та людиною з близького оточення народного депутата Владислава Поляка ", - сказано в повідомленні.

Спочатку поліція доставила його до Виноградівської районної лікарні. Однак лікар, який там представився як черговий, відмовився оглянути Добоша, пославшись на те, що він не має відповідного сертифікату нарколога.

Через відсутність у Виноградові лікаря-нарколога депутата повезли до медичного закладу в Іршаві. Однак вже там він категорично відмовився пройти огляд на стан алкогольного сп'яніння. Більш того почав хамити, кидатися, чинити опір і намагався втекти від поліцейських, а також в зухвалій формі погрожував їм усім звільненням.

Тому на порушника було складено відповідний адміністративний протокол за ст.130 КУпАП, а його машину помістили на штрафмайданчик.

Як повідомляв "Апостроф", на відрізку автодороги Одеса-Мелітополь-Новоазовськ, патрульні зупинили за порушення правил дорожнього руху автомобіль Peugeot 807. У крові водія виявилася неймовірна кількість алкоголю - понад 5 проміле, допустима норма була перевищена в 25 разів.