RU  UA  EN

Четвер, 18 квітня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 квітня

Всі новини

Беруть усіх, кого можуть упіймати: окупант-інвалід розповів про примусову мобілізацію в Росії, відео

Російське окупаційне військо веде повномасштабну війну проти України вже 86 день. За цей період окупанти понесли рекордні для себе втрати в живій силі та військовій техніці, тому зараз країна-терорист РФ мобілізує до своїх лав навіть людей з інвалідністю.

Про це Службі безпеки України розповіли полонені загарбники, яких з різними групами інвалідності росіяни "мобілізували" в ОРДЛО.

Окупант стверджує, що росіяни беруть у своє окупаційне військо усіх, кого їм вдається спіймати. Сам вояка ще в дитинстві втратив зір на одному оці, але це не допомогло йому уникнути примусової мобілізації.

Російські окупанти та окупанти з ОРДЛО навіть не проходять обов'язкову медичну комісією перед відправкою на фронт, оскільки країні-агресору РФ байдуже на діагнози "гарматного м'яса".

"Тож коли їхній полк вщент розбили українські захисники на Донбасі, окупанти прийняли правильне рішення: склали зброю й здалися в полон. Це єдиний спосіб для них вціліти", - резюмували в СБУ.

Як повідомлялось, російське командування заманює нових окупантів до армії, обіцяючи дати змогу безкарно мародерити, а також мати в майбутньому пільги.

Водночас це ж російське командування потім відмовляється забирати тіла своїх загиблих окупантів із рефрижераторних вагонів Укрзалізниці, у яких вони зберігаються. Таке небажання забрати своїх солдат пояснюється тим, що РФ не планує виплачувати будь-які компенсації на смерть у війні проти України родичам загиблого.