RU  UA  EN

Субота, 28 вересня
  • НБУ:USD 40.85
  • НБУ:EUR 45.40
НБУ:USD  40.85
Суспільство

Новини

28 вересня

27 вересня

Всі новини

Тримав людей у рабстві, без гідних умов життя: на Дніпропетровщині затримали чоловіка, відео

На Дніпропетровщині поліцейські затримали 51-річного чоловіка, який вербував людей та тримав їх в трудовому рабстві. Він змушував їх виконувати важкі роботи та не платив гроші за працю.

Про це повідомляє пресслужба поліції Дніпропетровської області.

Читайте також: Смертельна ДТП у Києві: винуватцеві загибелі військового оголошено підозру

"Під час слідства правоохоронці встановили, що зловмисник підшукував соціально незахищених осіб у районі залізничного вокзалу Дніпра. Від його дій постраждали 10 осіб. 51-річний місцевий мешканець підшукував соціально незахищених осіб, які перебували у скрутному матеріальному становищі. Переправляв їх на територію ферми у Солонянському районі, розселяв у бараках із відсутніми умовами для життя”, - йдеться у повідомленні.

Зазначається, що правоохоронці провели 8 санкціонованих обшуків та вилучили цигарки, спирт, мобільні телефони, сім-картки, блокноти та чорнові записи.

"За цим фактом порушено кримінальне провадження за ч. 2 ст. 149 (торгівля людьми) Кримінального кодексу України. Максимальний термін покарання - 12 років позбавлення волі. Вирішується питання про вручення чоловікові повідомлення про підозру", - додали у пресслужбі.

Раніше "Апостроф" повідомляв, що СБУ взяла "на гарячому" чиновника з Антимонопольного комітету, який збирав "данину" з підприємців.

  • Вас також може зацікавити:

Наводили російські удари по Миколаєву: СБУ викрила одну з найбільших мереж агентів РФ, фото

У Херсоні священик УПЦ МП торгував російською зброєю на будмайданчику храму: фото та відео

У Києві затримали колишнього військового зрадника, який готував удари по ТЕС: фото