RU  UA  EN

Четвер, 25 квітня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

25 квітня

Всі новини

Гороскоп на 8 серпня: Водоліїв будуть дратувати навколишні, а Рибам пора перестати думати про кохання

У цей день важливо поберегти свої емоційні резерви. Хочете знати, що вас чекає 8 серпня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологичному прогнозі ви дізнаєтеся, кому потрібно відволіктися від романтики, хто повинен налаштуватися на роботу, а у кого все буде валитися з рук.

Овен

Не розпилюйте свої сили на дрібні і незначні справи. Також не варто занадто багато уваги приділяти любовним розбіркам. Сконцентруйтеся на важливих завданнях, чим швидше ви їх вирішите, тим швидше відчуєте внутрішнє задоволення.

Телець

Вам потрібно налаштуватися на серйозну роботу, і зробити це краще з самого ранку. День може бути продуктивним, якщо ви не будете лінуватися. Постарайтеся приєднатися до більш досвідчених колег у реалізації якогось великого проекту.

Близнюки

Ви легко ладите з людьми, це допоможе вам у робочій сфері. Але також увагу з боку оточуючих може спровокувати службовий роман. Подумайте двічі перед тим, як зануритися у нову романтичну пригоду.

Рак

Можливі грошові надходження, також велика ймовірність приємних подарунків. Вам буде легко спілкуватися навіть з тими, хто раніше був вам неприємний. Але будьте обережні, люди можуть намагатися завоювати вашу довіру в корисливих цілях.

Лев

День може принести чимало невдач. Зараз не найкращий час для нових починань, краще займіться справами, які вже заплановані і не закінчені. Сфокусуйте свою увагу на домашніх турботах і повсякденних обов'язках. Не ризикуйте.

Діва

Ви будете багато роздумувати про минуле. З одного боку, це допоможе вам проаналізувати свої помилки. З іншого, не варто занурюватися в спогади занадто глибоко, так як це може позначитися на вашій емоційній рівновазі. Живіть сьогоднішнім днем.

Терези

Успіхи в робочій сфері нарешті почнуть даватися взнаки. Ваші труди не минають даремно, навіть якщо раніше вам так здавалося. Постарайтеся викластися на повну, не звертайте уваги на своє бажання кинути все і піти в тінь. Ви за крок від великих справ.

Скорпіон

Багато хто може не виправдати ваших очікувань. У Скорпіонів може скластися враження, що вони взагалі ні на кого не можуть розраховувати. Звичайно ж, це не зовсім так. Знайдеться той, хто зможе повернути вам віру в доброту і щирість.

Стрілець

Якщо хочете домогтися успіху, потрібно попрацювати. Не слухайте тих, хто намагається збити вас зі шляху. Успіх приходить тільки до тих, хто до нього прагне. Ваші ідеї втіляться в реальність тільки в тому випадку, якщо ви не дасте собі шансу все кинути.

Козеріг

Ви намагаєтеся хапатися за всі справи одразу, це програшна тактика. Подумайте і вирішіть, що потрібно зробити зараз, а що можна відкласти. Розподіл завдань допоможе виконати їх значно якісніше. І нерви ваші будуть ціліші.

Водолій

Всі навколо кудись поспішають і це дуже сильно вас відволікає. Навколишні можуть почати вас дратувати, але зриватися на них не варто. Доводьте свою правоту спокійно, без зайвих емоцій. Так ви збережете і свої нерви, і хороші відносини з людьми.

Риби

Досить думати про романтичні стосунки на роботі. За своїми емоціями ви не помічаєте шкоди, яку несуть за собою ваші інтриги. Ваша чарівність зараз допоможе швидше вирішити важливі питання, краще приділіть увагу їм, а не порожнім імпульсам.

Читайте також гороскоп на серпень 2019 року для всіх знаків зодіаку.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм, щоб нічого не пропустити.