RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.20
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.20
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

6 травня

Всі новини

Гороскоп на 28 грудня: Львів чекають новини, а Стрільці зможуть легко вирішити всі проблеми

Хочете знати, що вас чекає 28 грудня? Експерти "Апостроф.Лайм" вже відповіли на це питання. У нашому астрологічному прогнозі ви дізнаєтеся, хто зможе вчитися на помилках, а кого чекають труднощі в діловій сфері.

Овен

У цей день ви будете хорошим спостерігачем. Вам буде достатньо легко вчитися на чужих помилках і не робити своїх. Також не варто забувати про обіцянки, які ви недавно комусь дали. Люди чекають від вас дій.

Телець

Сьогодні вас чекають невеликі труднощі, які будуть пов'язані з діловою сферою. Не турбуйтеся через дрібниці і дозвольте своїй інтуїції вам допомогти. Якщо грамотно розподілете обов'язки, впораєтеся з усім швидше.

Близнюки

Всі випадковості сьогодні гратимуть вам на руку. Використовуйте це з розумом. Не поспішайте щось кардинально міняти в своєму житті, але і не бійтеся пробувати щось нове. Можливо, вас відвідає якась цікава ідея.

Рак

День буде приємним і гарним. Також у вас може з'явитися шанс проявити кращі якості характеру. Покажіть, на що ви здатні. Нехай люди побачать, якою яскравою і незвичайною людиною ви можете бути.

Лев

Ви можете отримати несподівану неприємну новину. Постарайтеся якомога швидше щось зробити, щоб потім не довелося надто довго і важко розгрібати наслідки. Попросіть допомоги у близьких.

Діва

У першій половині дня все буде досить спокійно і навіть трохи нудно. А ось до вечора ви можете отримати неприємні звістки. Наберіться терпіння і не піддавайтеся негативним хвилям. Настрій скоро покращиться.

Терези

Перед вами можуть відкритися нові горизонти. Подивіться на ситуацію під новим кутом і подумайте, може дійсно варто спробувати щось новеньке? Звичний ритм вас вже трохи втомив.

Скорпіон

Сьогодні у вас вистачить часу і сил не тільки на заплановані справи, але і на розваги. Не відмовляйте собі в радощах. Погуляйте, сходіть кудись або побалуйте себе чимось смачненьким.

Стрілець

У цей день ви будете з легкістю вирішувати всі проблеми. Тому можете сміливо запланувати якусь важливу подію або зустріч. Але не варто занадто багато думати про роботу, зараз вам потрібно відволіктися.

Козеріг

Вам доведеться думати про інших набагато більше, ніж про себе. Це може почати вас дратувати, але пам'ятайте, що близькі люди потребують вашої підтримки. Коли вам знадобиться допомога, вони теж опиняться поруч.

Водолій

Зараз зірки підтримують вас у всьому. Будь-які починання будуть успішними, але результат своєї праці ви зможете побачити не зовсім одразу. Ви легко можете знайти союзників і впливових помічників. Не бійтеся ризикувати.

Риби

Всі підготовчі роботи сьогодні будуть проходити легко і гладко. А ось з фінансами варто бути обережнішими. Порахуйте свої витрати, щоб не довелося потім коригувати сімейний бюджет.

Найсоковитіші новини тепер в Telegram! Підписуйтесь на канал The Лайм , щоб нічого не пропустити.