RU  UA  EN

Пʼятниця, 10 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 41.95
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

10 травня

9 травня

Всі новини

Бик дасть шанс розбагатіти: два знаки Зодіаку зможуть зірвати джек-пот у 2021 році

Новий 2021 рік, який пройде під знаком Білого Металевого Бика, обіцяє фінансовий успіх деяким знакам Зодіаку - вони зможуть накопичити велику суму грошей і здійснити всі свої бажання.

Про це пише сайт Предсказания.

Скорпіон

Зірки обіцяють Скорпіонам перше місце серед улюбленців покровителя року. Організаційні навички та вміння вести переговори принесуть Скорпіонам неабиякий прибуток. Гороскоп радить витрачати гроші і не шкодувати про це: у 2021 році у гаманці і на банківському рахунку Скорпіонів очікується стабільний і регулярний приріст.

Риби

Астрологи обіцяють Рибам фінансовий успіх, який буде залежати від їхньої активності: чим активніше ви будете діяти, тим важчим буде ставати ваш гаманець. Представники даного знаку отримають кілька можливостей відчутно збільшити власний добробут. Інше питання, чи зуміють вони скористатися нагодою. Зірки не радять ризикувати даремно - краще проаналізувати ринок і вибрати стабільні проекти.

Як повідомляв "Апостроф", 2021 рік Бика обіцяє приємні зміни в особистому житті багатьох знаків Зодіаку. До них прийде світле і чисте почуття любові, а закохані пари зможуть об'єднатися у шлюбі і зіграти весілля.