RU  UA  EN

Неділя, 5 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

5 травня

Всі новини

Ванга вважала три знаки Зодіаку дуже небезпечними - 2021 рік поставить їх перед вибором

Розкрито три знаки Зодіаку, які всіма силами приховують свою справжню сутність.

Свіжі гороскопи публікують портали Rsute і КП.

Як стверджувала Ванга, існують три знака Зодіаку, які мають особливу силу, що дозволяє повністю приховувати "справжнє обличчя" людини.

Скорпіон

Ці люди готові на подвиги заради інших. Вони розумні і начитані і всі справи доводять до ідеалу і краси. Ванга побоювалася Скорпіонів, оскільки не могла прочитати їх думки. Щоб ними управляти або дізнатися їхнє майбутнє, доводиться витрачати власну енергетику, після чого потрібно довго відновлюватися. 2021 рік стане часом численних подорожей, як по роботі, так і на відпочинок.

Лев

Представники цього знака дуже хитрі, але ранимі. Леви рідко використовують власну силу і дари, якими їх нагородила природа. Їм потрібно відчувати себе успішними і потрібними, а заради втілення мрії вони можуть піти на різні вчинки навіть тоді, коли вони неприйнятні оточуючим, тому Ванга їх теж недолюблювала. В 2021 році Леви зможуть вийти на новий рівень лише за допомогою сміливості і наполегливості.

Риби

Як стверджувала Ванга, це люди, з якими важко в спілкуванні. Риби здатні на чудеса, адже все збувається, про що вони подумають. Провісник Ванга називала Риб "мстивими і підступними істотами". У рік Бика вони можуть обзавестися новими знайомствами і зайвими грошовими коштами. Зірки обіцяють подорожі і моменти щастя.

Раніше ми називали три найсміливіших знака Зодіаку, які приречені на успіх.