RU  UA  EN

Вівторок, 21 травня
  • НБУ:USD 39.45
  • НБУ:EUR 42.55
НБУ:USD  39.45
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

21 травня

Всі новини

​Названо п'ять найбільш підлих знаків Зодіаку - не прощають образ, їх помста буде "пекельною"

Астрологи назвали п'ять найбільш підлих знаків Зодіаку.

П'ять знаків Зодіаку найбільш схильні до алкоголізму - у кожного є вагома причина

Про це повідомляє ресурс heaclub.ru.

Близнюки

Цей знак дуже хитрий. Він викрутиться з будь-якої ситуації, а може навіть зробити винуватим опонента. Також ще одна риса характеру Близнюків - корисливість. Вони зроблять все на благо собі, навіть допомога для інших повинна бути вигідною їм.

Представники цього знака легко використовують людей в своїх цілях. Вони маніпулюють оточуючими, щоб просунути свої інтереси.

Окрема тема - зміна настрою і брехня. Все це вони також використовують в своїх цілях.

Скорпіон

Ні для кого не секрет, що це один з найскладніших знаків Зодіаку. З ними важко спілкуватися, а тим більше ужитися. Вони легко можуть "задавити" своїм характером. Часто егоїзм виходить за рамки. Краще не ставати ворогом Скорпіонів.

Оточуючим не варто недооцінювати представників знака. Навіть беручи від них допомогу потрібно бути напоготові. У самий незручний момент Скорпіон може "вжалити", натиснувши на найболючіше.

Негативний настрій Скорпіона до співрозмовника не можна зрозуміти відразу. Вони вміло приховують це, що може бути небезпечно для інших.

Діва

На вигляд і з першого погляду вони дуже милі і доброзичливі. Але під цією маскою може ховатися зла і підла людина. Вони все продумують до дрібниць, навіть підлості.

Діви злопам'ятні, вони також налаштовані мстиво. Негативні ситуації не відпускають їх дуже довго, тому будьте готові до атаки в будь-який момент, навіть через кілька років після того, що сталося.

Козеріг

Дуже розважливі люди народжені під цим знаком. Через особисті інтереси вони можуть атакувати співрозмовника. Але при цьому все зроблять не відразу, а продумають кроки наперед.

Вони вимогливі у відносинах до себе. Часто висувають претензії і до інших, щоб цінували їх доброту і допомогу потрібним чином, не беручи все як належне.

Навколишнім складно знайти спільну мову з Козерогами. Вони можуть бути підступними, але самі цього не помічати.

Терези

Представники цього знака дуже люблять гроші і матеріальні блага. Тому за це вони можуть піти по головах. Методи досягнення їхніх цілей бувають підлими.

Часто серед Терезів трапляються брехуни. Знову таки заради своєї вигоди вони здатні придумувати цілі історії, які, на їхню думку, допоможуть їм у подальшому.

Також Терези часто маніпулюють людьми. Все це тільки заради свого блага.

Як повідомляв "Апостроф", астрологи назвали чотири знака Зодіаку, які мають важкої енергетикою.