RU  UA  EN

Неділя, 19 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Названо чотири найкращі зяті за знаком Зодіаку - для тещі вони справжній подарунок

Астрологи, які раніше назвали три найгірші тещі за знаком Зодіаку, визначили найкращих зятів серед представників зодіакального кола.

Про це пише видання "Экспресс-новости".

Овен

Зять-Овен здатний подружитися з матір'ю своєї нареченої ще на початку відносин. Хоча Овен інколи буває грубуватим і наривається на сварки, він надійний в плані заробітку і забезпечення комфортного життя своєї сім'ї. Дружина і діти за ним, як кажуть, як за кам'яною стіною. Теща як досвідчена жінка це бачить, тому нерідко в конфліктах молодих приймає сторону зятя і радить дочці триматися чоловіка. "З ним не пропадеш", - слова тещі дочці про свого зятя-Овна.

Телець

Зять-Телець, зазвичай, миттєво стає другом своєї тещі, хоча представники цього знаку важко і довго сходяться з людьми. Телець намагається уникати відкритих конфліктів з тещею, хоча і не схильний під неї прогинатися. Він дотримується принципу "послухай тещу і зроби все по-своєму" і здатний переконати маму дружини в тому, що молоді цілком нормально живуть і без її повчань.

Рак

Раки - добродушні, турботливі і миролюбні люди. Ставши сімейною людиною, Рак тут же починає вважати маму дружини близьким родичем. А на близьких людей зайвий раз не варто ображатися, навіть якщо вони часом надто прискіпливі. Зрештою, навіть сама сварлива теща втомлюється шукати в зятя-Рака недоліки і погодиться на його пропозицію укласти пакт про дружбу (або ненапад).

Терези

Представники знаку Терезів - природжені дипломати. Тож всі спроби тещі розв'язати військові дії, якщо такі будуть, розбиваються об "броню" тактовності і миролюбства зятя, народженого під знаком Терезів. І навіть в тому випадку, якщо тещі спочатку не подобався вибір дочки, з часом вона обов'язково перегляне своє ставлення до зятя, зрозумівши, що для нього сім'я - найголовніше в житті.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали найгірших свекрух за знаком Зодіаку.