RU  UA  EN

Пʼятниця, 3 травня
  • НБУ:USD 39.25
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.25
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

3 травня

2 травня

Всі новини

Три знаки Зодіаку можуть обдурити кого завгодно - досконало володіють мистецтвом брехні

Астрологи, які раніше назвали знаки Зодіаку, які боятися відповідальності і конфліктів більше за інших, визначили найбільших брехунів зодіакального кола.

Про це пише видання "Клубер".

Близнюки

Близнюки просто не можуть не прикрашати свої історії вигаданими фактами, оскільки мають чудові редакторські здібності. Вони хочуть, щоб люди вважали їх такими ж цікавими, як і навколишній світ, і можуть навіть не відчути, коли замість реальності почнуть розповідати зовсім неправдиві історії. Замість того, щоб губитися в своїх домислах, їм необхідно зрозуміти, що безпечніше завжди буде дотримуватися правди.

Скорпіон

Представники цього знаку уособлюють собою загадковість, силу і близькість темної ночі. Це обдаровані особистості, які добре розрізняють брехню і легко розгадують секрети, однак при цьому намагаються приховати свої справжні переживання. Скорпіони брешуть настільки майстерно і приховують свої слабкі сторони, що їх в цьому навіть неможливо запідозрити. Вони переконані, що брехня заради самозахисту завжди виправдана.

Терези

Люб'язні Терези від природи наділені красномовством, а ще вони в усьому шукають гармонію і естетику. Тож при необхідності вони прокладуть свою дорогу до рівноваги за допомогою брехні. Зачаровані естетичною красою, Терези брешуть заради уникнення конфліктів і налагодження контактів.

Як повідомляв "Апостроф", раніше астрологи назвали назвали знаки Зодіаку, які відрізняються особливою сміливістю.