RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

Всі новини

У трьох знаків Зодіаку справжній нюх на гроші - притягують їх, як магніт

Раніше астрологи розповіли про найпрактичніші знаки Зодіаку, тепер же вони назвали представників гороскопу, які краще вміють поводитися з грошима.

Про це повідомляє "Планета семінарів".

Телець

Телець - хороший партнер в бізнесі. Він любить гроші і вміє їх заробляти Якщо захоче, може будь-якого умовити вкласти гроші в прибутковий бізнес. Телець буде жити на отримані від угод відсотки. Він багато працює, але впертий. Представники цього знака Зодіаку просто народжені для того, щоб робити гроші.

Скорпіон

Йому підійдуть всі професії, що вимагають аналітичного підходу. Представники цього знака гороскопу можуть заробляти гроші, займаючись інвестиціями або страхуванням. Вони не люблять ризиковані фінансові операції. Але у Скорпіонів є всі задатки, щоб стати справжніми багатіями. Скорпіону краще співпрацювати з іноземними фірмами і більше виїжджати за кордон у відрядження.

Водолій

Водолії інтуїтивно знають, куди краще вкладеться і яка сфера діяльності є більш перспективною. Йому подобаються нові шляхи розвитку. До самих грошей представники цього знака байдужі, на відміну від того ж Тельця. Це чесні люди, з якими можна вільно почати бізнес.

Раніше "Апостроф" писав про знаки Зодіаку, які люблять гроші більше всього.