RU  UA  EN

Вівторок, 7 травня
  • НБУ:USD 39.15
  • НБУ:EUR 41.90
НБУ:USD  39.15
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

7 травня

Всі новини

Творять, що хочуть: названі найшкідливіші діти по знаку Зодіаку

Астрологи, які раніше склали любовний гороскоп на вересень, назвали найшкідливіших дітей по гороскопу.

Про це повідомляє Mama-likes.

Овен

Це примхливе дитинча робить те, що йому хочеться. Не дивуйтеся, якщо знайдете дитину сплячою в шафі або за 5-ю шоколадку поспіль. Овен - справжній бунтар. Примхи з віком пройдуть, а при правильному вихованні дитина збереже вміння відстоювати свою думку.

Близнюки

Близнюки дуже вперті. Часто не погоджуються з батьками з принципу. Іноді в спілкуванні з ними виручає реверсивна психологія, а іноді все ж можна дозволити Близнюкам побешкетувати. Їх живий характер вимагає реалізації внутрішньої енергії, просто знайдіть русло, в яке її направити.

Рак

Найдивовижніший приклад дитячої шкідливості. Раки неймовірно чутливі, але при цьому мають бунтарський характер. Батькам важливо не злякати в дитині лідерські якості, інакше він закриється. Емоції дуже важливі, і іноді, щоб позбутися від примхливої поведінки, їм потрібно просто знайти спосіб виражати почуття.

Скорпіон

Наберіться терпіння і виробляйте внутрішній стрижень. Протистояти дитині-Скорпіону непросто. Він запальний і накопичує образи, як ніхто інший. Така поведінка викликана надлишком внутрішніх пристрастей і невмінням їх правильно вихлюпувати. Не поступайтеся капризам малюка, але будьте тактовні з ним.

Водолій

Юний Водолій постійно хоче вивчати світ. Він непосидючий і показує характер кожного разу, коли його прагнення до пізнання обмежують. Батькам необхідно задовольняти тягу дитини до знань і поступово привчати до відповідальності і дисципліни. Поступово Водолій звикне до розпорядку.

Раніше "Апостроф" повідомляв, яких дітей виховують різні знаки Зодіаку.