RU  UA  EN

Субота, 18 травня
  • НБУ:USD 39.35
  • НБУ:EUR 42.45
НБУ:USD  39.35
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

18 травня

Всі новини

Не можуть відпустити своїх колишніх – астрологи назвали знаки Зодіаку, що дуже прив'язуються до партнерів

Астрологи, які назвали знаки Зодіаку, що роблять щасливими свою другу половинку, тепер розповіли, які представники гороскопу самовіданно закохуються.

Про це повідомляє Mixer.lv.

Рак

Представники цього знаку Зодіаку чуттєві та емоційні. На початку відносин вони намагаються приховати свої почуття, щоб не злякати партнера. Але коли бачать стабільність – віддаються на повну. У цей момент Раки не надто замислюються про наслідки, тому розрив може бути для них болючим. Вони готові зробити багато для своєї другої половинки, а іноді "душать" своєю любов'ю.

Риби

Риби приховують свої почуття, а емоції перетравлюють у собі. Іноді партнер навіть не підозрює, що щось не так. А жертовні Риби продовжують й надалі віддавати себе іншій людині. В результаті партнер може почати просто подавляти представника Риб, а ті залишаться біля розбитого корита.

Стрілець

Люди, що народилися під знаком Зодіаку Стрільця, – відкриті та самовіддані. Крім того, дуже цінують репутацію. Зустрівши "свою" людину вони можуть просто втратити голову і ризикують опинитися під підбором свого партнера. Це загрожує розчаруванням та розбитим серцем.

Раніше "Апостроф" публікував Топ-3 гірших знака Зодіаку для створення сім'ї.