RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

Всі новини

Астролог про велике протистояння в Європі: Путін – шизофренік, санкції його не зупинять

2022 рік проходить під знаком Тигра - у китайському гороскопі це вважається одним з найбільш кровожерливих звірів. У рік Тигра часто трапляються повстання та перевороти: Перша світова війна, "арабська весна", Карибська криза, вибух у Чорнобилі та багато іншого. Не буде виключенням й 2022 рік, який для України буде досить небезпечним. Існує можливість широкомасштабного нападу з боку Росії вже в березні.

Про те, на що варто очікувати українцям у 2022 році, в інтерв'ю "Апострофу" розповів астролог Влад Росс.

За словами астролога, 2022 року можливе протистояння за прикладом Карибської кризи 1962 року, але в Європі і з урахуванням європейських реалій. Рос назвав президента РФ Володимира Путіна шизофреніком, якого не зупинять санкції - водночас президент США Джо Байден говорить про якісь заходи, але в Америці не розуміють, що Путін хоче увійти до історії.

НАТО, як зазначає Росс, не воюватиме за Україну - українцям доведеться власними силами захищати свою країну від ймовірного вторгнення РФ з Білорусі та з боку окупованого Криму.

Проте астролог озвучив і втішний прогноз.

омета "Леонард", яка пролітала в День Конституції РФ 12.12.2021 року, наблизилася на найменшу відстань до Землі. Комети вносять хаос і сум'яття, вони можуть зруйнувати всі плани, особливо тих країн, де був день Конституції. І з кометою завжди пов'язаний відхід з влади одного з правителів світу. Ось День Конституції РФ припадає на 12 грудня, і будемо сподіватися, що найближчими роками кара Божа, пов'язана із кометою "Леонард", просто знесе Путіна та його оточення. Ось що мені подобається в рік Тигра, так це те, що завжди відбуваються перевороти та зміни еліт. Так само може статися переворот у 2022 році", - заявив Росс.

Детальніше читайте у матеріалі "Апострофа": 2022-го Україна зависне над прірвою, а до Зеленського прийдуть "32 богатирі" - астролог Влад Росс.