RU  UA  EN

Середа, 26 червня
  • НБУ:USD 40.30
  • НБУ:EUR 43.10
НБУ:USD  40.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

26 червня

Всі новини

В'язниця, психлікарня чи смерть у вогні: астролог розповіла, як закінчить життя Путін

Астрологи роблять прогнози, як закінчиться життя президента Росії Володимира Путіна, який розв'язав криваву війну в Україні. Запевняють, що при його народженні так стояли зірки, що фінал життя має бути гіршим, ніж початок.

Про це розповідає астролог Валентина Віттрок, пише ТСН.

За її словами, може бути кілька варіантів розвитку подій: самогубство, ув'язнення, закінчення життя у психіатричній лікарні через божевілля, загибель від вогню. Більше схиляються до версії, що Путін може провести свої останні дні у закладі для душевнохворих.

"Оскільки під час його народження Північний місячний вузол знаходився в 29-му градусі Водолія, то про Путіна можна говорити як про "мертву рибу". Так називають слабку особистість, у якої фінал життя переважно буває гіршим, ніж початок. Зазвичай, це може означати самогубство... Швидше - це може вказувати на божевілля та небезпеку потрапити або до в'язниці, або закінчити своє життя в психлікарні", - говорить вона.

При цьому небезпека загинути від вогню продиктована конфігурацією Марса. У його натальній карті планета розташована у першому будинку в 8-му градусі. Подібний варіант закінчення життя вказаний і в гороскопі міністра оборони Росії Сергія Шойгу.

"Заповнений планетами 8-й будинок, який відповідає за кризи, руйнування та саму смерть, вказує, зокрема, на тяжіння до великих грошей та можливу насильницьку смерть. Зазначається, що подібна конфігурація планет у гороскопі мала принцеса Діана, загибель якої досі викликає багато питань", - зазначає астролог.

Як повідомлялося, 30 квітня 2022 року о 23:27 за київським часом відбудеться часткове сонячне затемнення, яке відкриває коридор затемнень: він може вплинути на ситуацію в Україні.