RU  UA  EN

Неділя, 7 липня
  • НБУ:USD 40.35
  • НБУ:EUR 43.25
НБУ:USD  40.35
Суспільство

Новини

6 липня

Всі новини

Зовсім себе не шкодують: чотирьом знакам Зодіаку порадили більше відпочивати

Астрологи назвали знаки зодіакального кола, яким необхідно відпочити від роботи. Потребують відновлення сил Овни, Раки, Стрільці та Риби.

Про це пише УНІАН.

Овен

Непередбачені обставини та проблеми зовсім загнали цих “робочих коней”. Нервова напруга не дає розслабитись і просто виспатися. Зараз Овнам дуже важливо знайти у своєму щільному графіку пару днів для відпочинку.

Рак

Народжені під цим сузір'ям дуже втомлюються, оскільки надто емоційно реагують на роботу та спілкування. Уникнути вигоряння допоможе зміна обстановки та відпочинок від основного виду діяльності. Астрологи обіцяють таку можливість у найближчі два тижні, яку важливо не проґавити.

Стрілець

Стрес та напруга стали постійними супутниками Стрільців останнім часом. Проблеми на роботі та вдома зростатимуть як снігова куля, якщо не давати собі відпочинку. Тому представникам цього астрологічного символу відпустка потрібна як повітря.

Риби

Останнім часом Риби присвячують роботі дуже багато часу, що може закінчитися вигорянням, і вже можна помітити деякі передумови. Потрібно сказати собі "стоп" та приділити час відпочинку.

Раніше астрологи назвали найнебезпечніші дні червня, коли слід знизити свою активність, щоб уникнути неприємностей.