RU  UA  EN

Пʼятниця, 17 травня
  • НБУ:USD 39.30
  • НБУ:EUR 42.40
НБУ:USD  39.30
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 травня

16 травня

15 травня

Всі новини

Таких ніде у світі немає: мольфарка розповіла, наскільки сильні українські маги

Українські екстрасенси мають величезну силу і є послідовниками слов'янських волхвів. Нині вони спільно працюють над створенням захисного купола над Україною.

Про це в ефірі Апостроф TV розповіла мольфарка, учасниця секретного "батальйону 14" Магдалена Мочіовскі.

“Ми – сильні. Українські екстрасенси є нащадками волхвів, а волхви – це своєрідні перші екстрасенси на українській землі. Тому ми – особливі. Таких, як ми, практично ніде у світі немає. Ця магічна культура слов'янська, яка була притаманна волхвам і передалася нам, є лише нашою традиційно українською. Аналогів немає ніде у світі”, – сказала вона.

За словами мольфарки, українці з магічними здібностями, яких чимало, зараз об'єдналися та направили свою силу на досягнення спільної мети.

“Ми працюємо над створенням так званого магічного купола, щоб захистити нашу Україну. Ми робимо все для того, щоб захистити наших хлопців, щоб надати їм спеціальний захист, заговорити їх від кулі, ножа, вогню і води, щоб вони вийшли з тилу. Якщо вони потрапили в халепу, щоб якимось чином їх витягти звідти”, – розповіла Мочіовскі.

Детальніше читайте у матеріалі “Апострофа”: Путіну вже нічого не допоможе, ні спеціальні гриби, ні сеча оленя - мольфарка Магдалена Мочіовскі