RU  UA  EN

Понеділок, 20 травня
  • НБУ:USD 39.40
  • НБУ:EUR 42.50
НБУ:USD  39.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

20 травня

19 травня

18 травня

17 травня

16 травня

Всі новини

Терезам загрожують конфлікти, а Рибам - проблеми з ріднею: тижневий прогноз для всіх знаків Зодіаку

Юпітер - ретроградний з кінця попереднього тижня, а 4 серпня Меркурій змінює знак і переходить у Діву, знак своєї сили. Це позитивно вплине на підвладні йому процеси - переговори, логістику, зв'язок, торгівлю, інформацію.

Прогноз для кожного знака Зодіаку на тиждень з 1 по 7 серпня склала професійний астролог Надія Борова для Realist.online.

Овен

Представники знаку відчують підвищену агресивність. У стосунках можуть вийти на світло якісь секрети партнера, які Овен не зможе прийняти. Може виникнути потреба йти на непопулярні кроки в роботі та нестача грошей.

Телець

Ті, хто цінує нинішні стосунки, мають проявити максимум дипломатичності стосовно партнера, хоч для цього і можуть знадобитися зусилля. У робочій сфері можуть з'явитися нові правила чи обмеження, що вимагатиме більше уваги.

Близнюки

Після 4 серпня Близнюки матимуть можливість керувати своїм життям та приймати рішення. Астролог радить не прогавити цей час і використовувати його з користю, оскільки наступного разу такий сприятливий період прийде не скоро.

Рак

Рак дуже цінує гармонію у відносинах, але над її створенням йому доведеться попрацювати самому. Можливо, виникне потреба у зміні діяльності та поверненні боргів. У цілому цей період сприяє закриттю багатьох тривалих питань, зокрема фінансових.

Лев

У робочій сфері може виникнути напруга, особливо у роботі з клієнтами. Публічні особи можуть стати жертвами хайпа. Астролог радить спокійно та якісно робити свою справу і не вступати у конфронтацію.

Діва

Особлива увага потрібна під час роботи з документами. Питання пов'язані з документацією з нерухомості або будь-якими фондами, краще взагалі відкласти. Є велика небезпека стати жертвою шахрайства.

Терези

Потрібна максимальна коректність у роботі та інших сферах. Важливо виявляти обережність і в словах і у вчинках, інакше є можливість потрапити у конфліктні ситуації. Особливо актуально для тих, чия діяльність пов'язана з психологією, торгівлею, послугами.

Скорпіон

Сприятливою буде допомога іншим людям. Якщо Скорпіон не захоче зробити це добровільно, він все одно втратить кошти, але тоді без користі. Йдеться не лише про матеріальну сферу. Можуть виникнути проблеми із доходами.

Стрілець

Час перегляду концепції та гальмування проектів. Виникнуть проблеми у сфері взаємодії з оточуючими. Також є ризик зриву попередніх домовленостей та не дотримання термінів.

Козеріг

Складний та дискомфортний тиждень, Козеріг буде пригнічений і напружений. Практично всі справи стикатимуться з труднощами. Період буде відзначений високою залученістю до справ сім'ї та інших людей.

Водолій

Може знадобитися повернення до раніше пройденого - можливо, доведеться чогось вчитися, підтверджувати кваліфікацію. Це забирає багато часу, створює напругу та завадить насущним справам.

Риби

Представникам знака доведеться повертатися до чогось, що вони вже проходили у минулому, можлива втрата контролю над чимось. Виникне тривога за дітей та близьких, родичі чи колеги також додадуть проблем.

Як писав "Апостроф", тиждень з 1 по 7 серпня стане доленосним для представників деяких знаків Зодіаку. Одним пощастить у навчанні, іншим – із кар'єрою.