RU  UA  EN

Понеділок, 17 червня
  • НБУ:USD 40.40
  • НБУ:EUR 43.30
НБУ:USD  40.40
Суспільство

Допомогти Збройним Силам України! Посилання для переказів

Новини

17 червня

16 червня

Всі новини

Люди з дивацтвами: названо п'ять головних диваків за знаком Зодіаку

Астрологи розповіли про найнесміливіших представників гороскопу і назвали максимально дивакуваті знаки Зодіаку.

Про це пише Ukr.Media.

Близнюки

Близнюки товариські та милі, особливо з тими, від кого їм щось потрібно. Проте, отримавши бажане, представники знака стають самими собою і можуть дивувати нелогічністю і непослідовністю. До того ж ці люди дуже вразливі та злопам'ятні.

Рак

Раки відрізняються тактовністю та толерантністю, проте перепади їх настрою можуть шокувати оточуючих. Хвилину тому представники знаку могли щебетати і фонтанувати жартами, і ось вони вже сидять із похмурим виглядом.

Терези

Ці люди сповнені сумнівів, без кінця ведуть внутрішній діалог і насилу приймають навіть прості рішення. Разом з тим, у Терезів розвинена інтуїція та високі екстрасенсорні здібності. Все це робить їх диваками для оточуючих.

Скорпіон

Скорпіони відомі як важкі люди та тонкі маніпулятори, але вони також відрізняються низкою дивацтв, які йдуть від їхнього своєрідного підходу до життя. До того ж, представникам знака глибоко байдуже, що думають про них інші, вони дозволяють собі будь-яку ексцентричність.

Водолій

На думку астрологів, найчастіше генії та диваки – саме Водолії. Вони схильні до містики, вірять у прикмети та цікавляться езотерикою. Ті, хто зважиться вступити з ними в дискусію, почують просто неймовірні аргументи.

Як писав "Апостроф", раніше астрологи назвали сім знаків Зодіаку, які не вміють тримати язика за зубами.